woensdag 20 maart 2013

Thuis...en in bad !

Sinds zondagmiddag is Theo terug thuis. Hout vasthouden, maar voorlopig gaat het : hij klaagt vandaag al minder over pijn. De vorige dagen nog wel : buikpijn, keelpijn, en een keertje overgeven... Toch lijkt het niet erger te worden (maar hout vasthouden dus...).

En dat betekent dat we ons geweldig amuseren. Het is vandaag regenweer, dus we kunnen niet naar buiten, maar we kunnen wel heel veel spelen en filmpjes kijken.
Lievelingsactiviteiten op dit moment : puzzelen, met playmobil en Lego spelen, Brandweerman Sam kijken op de IPad (met de hoofdtelefoon op), tv kijken en schilderen.

Het eten : we geven voorzichtig opnieuw sondevoeding en als hij honger heeft eet hij mee. Zondag ging dat het beste, toen mama 'de beste krokettenbakker van de hele wereld' bleek...

Gisteren, voor het eerst sinds 7 februari is Theo ook opnieuw in bad geweest. De wondjes van de zona laten het nu pas toe om terug in water te gaan zitten. (We mochten echter geen foto's maken)

Geen idee hoe lang dit blijft duren maar we genieten volop van de 'oude' Theo die we nu terug beginnen te zien...





3 opmerkingen:

  1. Fijn dit te lezen! Geniet maar volop van deze dagen! Hopelijk blijft het nu alleen maar beter gaan! En dan hebben we alleen nog een zonnetje nodig....Dikke knuffels van ons x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk nieuws! Geniet ervan!
    Vele groetjes van Kobe en de rest van de familie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. zo ongelooflijk leuk om dit te lezen. wat is hij dapper, kleine Theo!

    BeantwoordenVerwijderen