donderdag 17 januari 2013

Tweede kuur bijna afgerond


Dag 5 van de tweede chemokuur. Nog twee dagen te gaan.
Theo heeft vandaag goed gegeten. In de namiddag kreeg hij een ruggeprik (dezelfde als dinsdag), en deze avond heeft hij dus iets minder honger. Hij kreeg nog wel een half mandarijntje binnen. Goed, denken wij dan, want een mandarijntje is nogal zuur, en als hij dat verdraagt, dan zit zijn mondje nog goed. Hoewel het toch een beetje prikte..

Voor de schooljuffen was hij te moe. Voor de kine eigenlijk ook, maar we zijn toch gegaan, en dat heeft niet veel opgeleverd. Wat heen en weer kruipen over enkele obstakels, wat badmintonnen met een ballon; het boeide hem niet. Daarna wilden we voetballen, maar toen hij dat probeerde deed het echt pijn. Blijkbaar kan je botpijn hebben van een van de medicijnen. Aha, dat is weer iets nieuws. Even niet shotten dus. Stappen kon nog wel.

Leuk nieuws ! Theo krijgt een uniek kunstwerk-t-shirt van de klas. Hij vindt het supermooi en wil het meteen aandoen. Dokters en verpleegkundigen kijken vol bewondering naar de talloze kleurtjes en de namen. Fantastisch kado !      

Omdat hij zo flink is heeft Theo van papa al 3 Cars-puzzeltjes gekregen. De eerste was van de politiewagen (Doc?), de tweede van Luigi (hieronder gedemonstreerd), en vandaag is daar ook Takel bij gekomen. Helemaal alleen gemaakt !       




  



1 opmerking:

  1. Blog heen, blog weer ;-)!
    T- shirt heen, t- shirt weer!
    En wij zijn meer buurman dan gedacht: wij liggen op hetzelfde verdiep maar helemaal aan het andere einde. Niet echt een gang om op te zoeken als je vatbaar bent voor infecties!
    Hou de dvd zeker nog even. Als jullie eens wat anders willen zien: hier zijn wel tien schijfjes vol buurmannen. Plezier verzekerd!
    Slaapwel sterke vriend!

    BeantwoordenVerwijderen