woensdag 3 april 2013

13 dagen zonder blog - is alles wel ok ?

Alles ok ! 
We hebben 13 dagen niet geblogd, en we zijn ook (bijna) 13 dagen thuis geweest, een record...

De tussentijdse chemo-van-1-dag die Theo half maart kreeg werd goed verteerd; de vervelende bijwerkingen bleven beperkt. Toen Theo bij de controle op maandag 25 maart in goeie vorm bleek te zijn, werd er voorgesteld door de dokters om de volgende kuur vroeger te starten dan gepland. We wilden eigenlijk graag een paar dagen naar zee gaan, om dan op 4 april de vierde kuur te starten, maar Theo genezen is natuurlijk belangrijker... dus lieten we onze weekendplannen varen. Op woensdag 27 maart moesten we nog eens op controle, en dan zouden we op donderdag 28 maart beginnen. Alles verliep goed, tot we donderdagochtend opnieuw zona ontdekten op de linkerbil van Theo. Spijtig... dan maar weer even uitstellen tot de zona bestreden was. 

Dus sinds gisterenvoormiddag 2 april zitten we opnieuw in het ziekenhuis, en de vierde kuur is gestart. Hierna volgen normaal gezien nog twee onderhoudskuren. We zitten dus over de helft. 

Theo mist broer en zus en zou veel liever naar huis gaan - we kunnen het hem niet kwalijk nemen. Thuis was het leuk! Hij is zelfs een namiddagje naar Bobonne geweest (tijdens het verjaardagsfeestje van Victor). 
Meestal was het te koud om te gaan wandelen, maar de dag voor de opname is het ons toch gelukt ! We zijn gaan wandelen, en Theo heeft ook even buiten gefietst. Boos, omdat hij niet in het zand mocht spelen van mama, maar toch ook een beetje blij. Nog even, en hij kan fietsen zonder zijwieltjes. 


Theo heeft de hik - algemene hilariteit wanneer hij iets probeert te zeggen en de woor-'hik'-den er altijd in  stuk-'hik'-jes uitkomen 

Trooper Theo heeft een nieuw laserzwaard

Iets minder tof - we moesten twee keer de thuiszorgers laten komen  omdat Theo zijn sonde niet meer goed zat 

Zalig Pasen ! 

Worstelen met Victor (en zo komt het dan dat de sonde wat verschoven geraakt...)

Batman mét special effect 

Zelfs de paaseieren zijn dit jaar kiemvrij... 




Buiten spelen is nog nooit zo speciaal geweest 



1 opmerking:

  1. Blij dat te horen! We blijven jullie volgen en duimen mee, zo hard we kunnen.

    Leen, Marieke en Roselien

    BeantwoordenVerwijderen