zaterdag 27 april 2013

Wachten op de volledige resultaten van de pet-scan

Gisteren namen de dokters een nieuwe pet-scan. Het duurde eindeloos...
Theo mocht geen eten en suikers meer vanaf 7 uur 's morgens. De scan begon uiteindelijk om 16u30. Na dat lange wachten was hij maar al te blij toen hij uit de narcose wakker werd en opnieuw fanta mocht drinken. Nu, 16 uur later, begint hij aan zijn zevende flesje. Zelfs deze nacht kon hij niet stoppen met drinken. Deze ochtend om 5 uur checkte hij nog maar eens voorzichtig of hij vandaag nog mocht eten en drinken. Het moet echt lastig geweest zijn gisteren. Mama vastte mee en had tegen 16u ongelofelijke hoofdpijn, en ze mocht dan nog koffie drinken tegen de honger (Theo niet). Hij was weer straf, onze kleine boeddha.

Eten lukt steeds beter. Hij moet nog wennen aan het idee dat niet alles slecht smaakt. Zo is kip weer in trek, net als limonade, cake, spaghetti pesto en chips. We hopen dat hij zich dit weekend maar eens goed laat gaan, zodat hij weer goed-gevuld aan de volgende week kan beginnen.
Maandag start immers de voorlaatste chemokuur. Het ziet er nog een stevige uit. Dat wordt weer een weekje opname, en dan weer verder afwachten voor de bijwerkingen.

Ondertussen blijven we elke namiddag (behalve gisteren dan) enkele uurtjes naar huis gaan, en wie weet zondagavond ook eens thuis slapen ! Het doet telkens plezier om samen aan tafel te zitten.

De resultaten van de pet-scan ? Maandag krijgen we meer nieuws.
We houden jullie op de hoogte.



1 opmerking:

  1. ik zie ik zie
    dat gij dringend nog wat auto's moet komen showen aan mijn deur
    ik lees ik lees
    dat wij dringend moeten ijveren voor een kraal voor al dat nuchter blijven
    dag fietserke fiets!

    BeantwoordenVerwijderen