woensdag 29 mei 2013

Verslag van 11 dagen thuis, tweede deel : een weekendje Oostende

Vrijdagnamiddag trokken we naar Oostende voor een weekendje zon en zee (dank jullie wel!). Die zon, daar waren we nog niet zo zeker van, maar de zee ging er zeker zijn. We waren opnieuw met zijn vieren. Dit keer had Louise een hoestje, en bleef zij bij Moeke en Bompi. De voorspelde regen bleef gelukkig uit; we kregen alleen maar zanderige wind die onze gezichten en oren schuurde op de weg naar en van Middelkerke. Voor de rest een aardig weertje, hoewel toch wat koud (waardoor Theo toch bibberend in de koets zat). 

Onze activiteiten : een fort maken op het strand, het fort laten onderlopen, Theo's laarsjes laten onderlopen, wandelen naar Middelkerke (en terug), pannekoeken eten,  op de go-carts rijden, pizza eten, wandelen naar de haven van Oostende, nog eens pannekoeken eten, nog eens op de go-carts, frietjes eten, veel cola drinken, chips snoepen, en spelen op het appartement.  












Tijdens het weekend kwamen we ook te weten dat een jongen uit onze ziekenhuisgang vrijdag is gestorven. Zo een bericht raakt je diep. Onze gedachten zijn deze week bij de ouders en broer van Wouter. 
R.I.P. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten