dinsdag 25 december 2012

Het was gezellig...

Met broer Victor en zus Louise in het ziekenhuis op 24/12. Ze wilden graag een keertje wat langer blijven. We twijfelden, maar Theo vond hun bezoek wel leuk. Toen zei hij opeens dat het geen zin had dat ze bleven, want dat ze in het ziekenhuis niks kunnen doen.
Niks kunnen doen ? Dat zullen we nog eens zien !
Het leek wel een feestje ! Theo leefde helemaal op en babbelde voluit over thuis, over vakantie.. De knuffels kregen elk een eigen naam (waarbij het merendeel startte met chemo...). De kinderogen onderzochten elk detail van de kamer. Er werden boterhammen met speculaaspasta gegeten, pannenkoeken, chocolade kerstmannen, en chips. (De eerste chips van Theo in bijna 4 weken !) De limonade vloeide rijkelijk. Het slaapbed werd uitgetrokken en er werd een filmpje van het Molletje opgezet. En toen kine Veerle kwam, kreeg Theo een broek en een pull aan, en weg waren ze, al wandelend de gangen in. Het was een zaligheid om hen bezig te zien.

Theo vond het zo tof dat hij een beetje triest was toen Vic en Wis weer naar huis gingen. Hij kreeg net voor hun vertrek nog wel een hoop kadootjes van de meters. Ook leuk !
In volle kerstavond hebben we nog geskyped. Een zotte bende.

Hopelijk wordt het vandaag 25/12 ook leuk. Het voorzichtig aangekondigde vertrek uit het ziekenhuis zal nog even moeten wachten, want Theo heeft koorts. Dan maar feest in het vertrouwde kamertje zeker...

















Geen opmerkingen:

Een reactie posten